Inspectie & advies

De toenemende functies van daken, zoals parkeerdaken, vegetatiedaken, energiedaken of zonnestroomdaken, vragen om zorgvuldige controle op soliditeit. Afhankelijk van de dakbedekkingsconstructie heeft een dak een levensduur van zo’n 25 jaar. Tenminste, als er regelmatig inspectie plaatsvindt.

En ook een 'gewoon' plat dak heeft regelmatig dakinspectie nodig. Eldon Dakbedekking kan al deze dakinspecties voor u verzorgen en geeft u een bijbehorend gefundeerd adviesrapport. Ook voor adviezen bij renovatiewerkzaamheden beginnen wij met een uitgebreide inspectie. Met deze werkwijze geven wij onze kwaliteitswaarborg echt inhoud.

Steeds meer ontwikkelaars en bouwers streven naar duurzaamheid en efficiëntie. De grote hoeveelheid vierkante meters platte daken in Nederland bieden enorme kansen voor een beter ruimtegebruik. Regelmatige inspectie van de belasting op daken signaleert eventuele problemen op tijd en verhoogt de duurzaamheid en daarmee de levensduur van de vele soorten daken.

Verantwoordelijke vastgoedpartijen en pandeigenaren nemen deze inspecties serieus om met relatief kleine investeringen hun eigendom voor langere tijd up to date te houden. Dat deze inspecties bij Eldon Dakbedekking op een goede en verantwoorde manier plaatsvinden, met gebruik van onze eigen valbeveiliging, spreekt voor ons vanzelf.


Waarom
Eldon Dakbedekking

  • Kwaliteit
  • 24/7 service
  • Deskundig advies
  • Snelle reactiesnelheid
  • Meer dan 45 jaar ervaring

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

 

Contact

Locatie Alphen a/d Rijn

H.A. Lorentzweg 1
2408 AS Alphen a/d Rijn

T: 0172 - 42 24 00
E: info@eldondaken.nl

Locatie Rotterdam

Stadionweg 57b
3077 AS Rotterdam

T: 010 - 4623959
E: info@eldondaken.nl