Nieuwbouw & renovatie

Als specialist in diverse soorten dakbedekkingen denken wij graag met u mee over de beste oplossing voor uw daken. Met nieuwe technieken en materialen is zoveel méér mogelijk dan alleen een degelijke waterkering en een goede isolatie.

Voor zowel nieuwbouw als renovatie heeft Eldon Dakbedekking oplossingen als parkeerdaken, groene vegetatiedaken, zonnestroomdaken en dakterrassen. Wij hebben jarenlange ervaring in aanleg en onderhoud van alle mogelijke daken. U doet zaken met één partner. Dat bespaart u tijd en kopzorgen, zowel in de voorbereiding als in de uitvoering.

Wilt u ons als partner aan de tekentafel bij nieuwbouw? Natuurlijk, dat kan! Zoekt u een partij voor renovatie van uw dak? Ook bij renovatie zijn er zoveel kansen om méér te doen dan alleen het vernieuwen van de dakbedekking. Eldon Dakbedekking doet eerst een uitgebreide dakinspectie voor we een betrouwbaar advies geven.

Eldon Dakbedekking is aangesloten bij het onafhankelijke kwaliteitskenmerk DAKMERK dat gecertificeerde dakbedekkingsbedrijven controleert op kwaliteit en waarborg en tien jaar garantie geeft op waterdichtheid. Als certificaathouder van DAKMERK voldoen wij aan het KOMO-procescertificaat BRL 4702, VCA veiligheidseisen en verantwoorde valbeveiliging, ARBO-regelgeving en alle door DAKMERK bepaalde kwaliteitseisen en voorschriften. Het betekent ook dat wij werken met vakdiploma’s en de nieuwste technieken inzetten. Wij volgen actuele daktechnische ontwikkelingen op de voet. Dit alles betekent dat u goed weet waar u aan toe bent als u zaken met ons doet. Zie ook www.dakmerk.nl


Afbeeldingen Nieuwbouw


Afbeeldingen Renovatie

Waarom
Eldon Dakbedekking

  • Kwaliteit
  • 24/7 service
  • Deskundig advies
  • Snelle reactiesnelheid
  • Meer dan 45 jaar ervaring

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

 

Contact

Locatie Alphen a/d Rijn

H.A. Lorentzweg 1
2408 AS Alphen a/d Rijn

T: 0172 - 42 24 00
E: info@eldondaken.nl

Locatie Rotterdam

Stadionweg 57b
3077 AS Rotterdam

T: 010 - 4623959
E: info@eldondaken.nl